Mobilna telefonija

Novi paketi z novim letom! Več enot in nižje cene!

Naš namen je zagotoviti zabavno in preprosto uporabo naših storitev. Sledimo trendom mladih, mladih po srcu in nasploh vsem, ki gredo v korak s časom. Zato je bistvo naših paketov prenos podatkov. Naši paketi so enostavni, jasni in brez drobnega tiska. Mobilne storitve združuje kvaliteta, saj uporabljamo omrežje z najboljšo pokritostjo v Sloveniji - Telekom Slovenije. Od januarja dalje imajo vsi novi paketi neomejene klice v MegaTel omrežju.

Samostojni paketi

Mini
akcijska cena na mesec le
2,49
kot samostojna storitev
redna cena po 6 mesecih € 4,99
150 minut
ꝏ min v omrežju MegaTel
150 SMS/MMS
1,5GB prenosa podatkov
od tega 1,5 GB v EU
Osnovni
akcijska cena na mesec le
4,49
kot samostojna storitev
redna cena po 6 mesecih € 8,99
500 minut
ꝏ min v omrežju MegaTel
500 SMS/MMS
5GB prenosa podatkov
od tega 3,27 GB v EU
Napredni
akcijska cena na mesec le
7,49
kot samostojna storitev
redna cena po 6 mesecih € 14,99
ꝏ min
50 min za klice iz SLO v EU
ꝏ SMS/MMS
50 GB prenosa podatkov
od tega 5,46 GB v EU
Premium
akcijska cena na mesec le
12,49
kot samostojna storitev
redna cena po 6 mesecih € 24,99
ꝏ min
150 min za klice iz SLO v EU
ꝏ SMS/MMS
100 GB prenosa podatkov
od tega 9,10 GB v EU

Pogoji za mobilne pakete

1 Mobilni paketi so na voljo kot samostojna storitev.

2 Zakupljene enote storitev (minute, sporočila) veljajo v Sloveniji in za območje EU-tarife. Zakupljene enote prenosa podatkov veljajo v celoti v Sloveniji, V EU-coni pa kot je navedeno pri posameznem paketu.

3 Strošek priključnine naročniškega razmerja znaša 12 €. Strošek prekinitve naročniškega razmerja znaša 11 €. Strošek priključnine se ne obračuna na mobilnih paketih v primeru vezave naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev. V primeru prekinitve razmerja pred iztekom vezave na mobilnih paketih, je potrebno poravnati celoten strošek priključnine.

4Akcijska ponudba s 50% nižjo mesečno naročnino velja za obdobje 6 mesecev, ob vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Velja za vse nove naročnike ter naročnike brez vezave na pakete mobilne telefonije. Akcija se izključuje z ostalimi ugodnostmi za storitve mobilne telefonije in velja do preklica. V primeru prekinitve razmerja pred iztekom vezave na mobilnih paketih, je potrebno povrniti vse prejete ugodnosti.

5 Povezave: Splošni pogoji za uporabnike mobilnih storitev; Pogoji za sklenitev naročniškega razmerja; Cenik klicev v mobilnem omrežju;  Stari mobilni paketi