20 let tehnologij prihodnosti: Ali ste vedeli?

Se še spomnite, kako težko je bilo nekoč uporabljati telefon in računalnik hkrati? Ko je med najbolj napetim trenutkom spletne igre poklicala babica, da pridite na nedeljsko kosilo in je igro prekinilo, pa tako blizu zmage ste bili. Ko danes pogledamo nazaj, se lahko le zamislimo, kako daleč smo prišli. 

 

Počasen internet: Kaj je to?

Časi, ko smo sedeli pred računalnikom, čakali, da se strani po polžje naložijo in pri tem skoraj zaspali, so mimo. Pri T-2 smo bili že od samega začetka osredotočeni na ustvarjanje najboljšega omrežja. Z vrhunsko internetno hitrostjo smo uporabnikom omogočili hitrejše brskanje po spletu, uporabo več mobilnih naprav hkrati in najpomembnejše- nič več čakanja in prekinjanja med gledanjem najljubših vsebin. 

Optika je začetek naše T-2 zgodbe

T-2 je že od ustanovitve naprej eden vodilnih na tehnološkem področju. Z grajenjem, razvijanjem in širjenjem lastne optike se je pravzaprav začela pisati prihodnost podjetja. Prva lokacija, kjer smo leta 2005 lahko optiko ponudili fizičnim uporabnikom, je bilo mesto Kranj, kmalu zatem pa smo se širili tudi v Ljubljano. Celotna zgodba je bila popolna novost tako za T-2 kot tudi za uporabnike.

Nekoč le peščica programov na televiziji

Ena sama televizija v dnevni sobi, črno-bela slika in le nekaj programov so lastnosti, ki so opisovale družinske večere nekoč. Danes je televizija prilagojena vsakemu posamezniku, ponuja več sto programov in številne druge napredne funkcije. T-2 je bil vodilni tudi pri uvajanju inovativnih tehnologij v svetu televizije. Kje smo bili prvi?

Grafični vmesnik

Uvedba videoteke: Ogled vsebin kjerkoli in kadarkoli

Ko na televiziji kljub neskončni izbiri programov ni nič po vašem okusu, takrat izberete T-2 videoteko, ki ponuja izbor filmov, serij in najnovejših uspešnic. T-2 je postavil temelj za prihodnost v svetu televizije z uvedbo videoteke (VOD), ki uporabnikom omogoča ogled najljubših vsebin kjerkoli in kadarkoli.

Kino zvok kar v vaši dnevni sobi: T- 2 prvi s prostorskim zvokom

Veste, kako je v kinu, ko prihajajo zvoki iz vseh strani? No, točno to lahko doživite tudi doma, v dnevni sobi, na svoji televiziji. S posebno tehnologijo, ki smo jo pri T-2 ponudili prvi, smo ustvarili občutek, da se vsak počuti, kot da je v središču vsega dogajanja. 

Prvi s TOP dogodki za nepozabne športne trenutke

Predstavljajte si, da ste na nogometni tekmi in budno spremljate vsak trenutek, da le ne bi zamudili kakšnega gola? Z napredno funkcijo TOP dogodki, ki smo jo prvi predstavili uporabnikom, smo poskrbeli, da lahko vse to doživite tudi na domači televiziji. TOP dogodki so predvsem za tiste, ki si ne uspete ogledati celotne tekme, a si vseeno želite pogledati zamujeni gol, pa tudi za tiste navdušence, ki si želite znova in znova ogledati trenutke vaše ekipe.

Hitro in zabavno iskanje s T-2 video-časovnim trakom

T-2 televizija je kot prva ponudila gledanje televizije z brskanjem po sličicah. S tem smo uporabnikom olajšali iskanje določene oddaje ali filma, saj lahko s pomočjo sličic hitro najdejo začetek svoje najljubše vsebine.

 

Slike med prevrtavanjem omogočajo natančno in hitro iskanje najljubšega dela oddaje ali filma.

Prvi časovni zamik: Do 7 dni brez skrbi

Hiter tempo življenja nam velikokrat prekriža načrte tudi pri gledanju televizije, saj se zgodi, da zamudimo najljubšo oddajo. S T-2 časovnim zamikom je danes vse lažje, saj si lahko dan prilagodite svojemu ritmu, zvečer pa si privoščite maraton serij. Začnite od začetka, ustavite ali prevertite pretekle oddaje do kar 7 dni nazaj. Vsak si lahko ogleda zamujeno vsebino kadarkoli in kolikokrat želi, brez skrbi.

 

Vklopite časovni zamik in glejte najljubše vsebine do 7 dni nazaj.

T-2 TV ustvarjena za vas

Saj poznate tisto, otroci bi gledali risanke, mama novi del turške nadaljevanke, oče pa komaj čaka na napeto nogometno tekmo. Še nedolgo nazaj je bilo možno gledati samo eno stvar in vsi vemo, da je po navadi zmagal glava družine s svojo tekmo. S T-2 mobilno televizijo tv2go lahko vsa družina hkrati gleda svojo najljubšo oddajo na vseh mobilnih napravah, brez prepirov. Kar je najboljše, TV vsebine si lahko ogledate tudi na poti, saj je T-2 TV vedno z vami.

Mobilna televizija Tv2go

20 let povezovanja

Neverjetni tehnološki dosežki so nas pripeljali do tega, da lahko uporabnikom nudimo kakovost, udobje in prijazno uporabniško izkušnjo. T-2 ostaja zvest svoji viziji, zagotavljajoč najnaprednejše in najkakovostnejše telekomunikacijske storitve za svoje uporabnike. Pripravljeni smo na nove izzive, ki nas bodo naredili še boljše. Skupaj z vami želimo še naprej graditi svet boljših povezav in neomejenih možnosti.

Zabava

El Clásico: Sodelujte in osvojite velike nagrade

Ne zamudite napete nogometne tekme med Barcelono in Real Madridom ter vrhunskih nagrad, ki vam jih podarjamo skupaj z Areno Sport.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?